IDEJE ZA VAŠ DOM - SAVRŠEN RASPORED U JEDNOSOBNOM STANU: zavirite u topli dom sa jednostavnim i lepim nameštajem (FOTO)

Jednosoban stan u skandinavskom stilu - savršeno iskorišćen i uređen prostor koji će vas inspirisati da napravite dobre promene u svom domu!

IDEJE ZA VAŠ DOM - SAVRŠEN RASPORED U JEDNOSOBNOM STANU: zavirite u topli dom sa jednostavnim i lepim nameštajem (FOTO) Foto: Nordico/Promo
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Ako živite u malom stanu, uvek postoji problem kako da napravite savršen raspored prostorija da biste dobili funkcionalan, lep i udoban dom, piše Lepa & srećna. Ovaj stan definitivno je odlična inspiracija za sve koji žive u jednosobnom stanu!

Skandinavski dizajn sa neverovatnom dozom originalnosti, baš tako izgledaju stanovi tajvanske kompanije Nordico. Ova kompanija za uređenje enterijera trudi se od svakog stana stvori otvoren, svetao i komforan dom u kojem vladaju jednostavne boje i prirodni materijali.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAJLEPŠA RUSTIČNA KUHINJA: praktični elementi i najmodernija boja u kuhinji u starinskom stilu (FOTO)

U ovom jednosobnom stanu dominira bela boja kako bi prostor izgledao veće, a drvo kao vodeći materijal daje stanu toplinu domu. Čak je u jednom delu stana lamperija stavljena na spušten plafon u koji je ugrađeno plafonsko svetlo.

Dnevna soba je vrlo jednostavna, od nameštaja je tu dvosed, fotelja, polica, stočić i televizora koji je montiran na zidu. Nameštaj u jednostavnim bojama čini da prostor izgleda svedeno i elegantno,  dok monotoniju razbija plava fotelja. Od detalja ističu se zelene sobne biljke i ogrevno drvo za dekoraciju.

Kliknite OVDE da pogledate još slika ovog fantastičnog jednosobnog stana!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan