NAJMODERNIJA BELA KUHINJA KOJA ĆE OČARATI MLADE DOMAĆICE: slavni dizajner Karim Rašid daje ideje za dizajn kuhinjskih elemenata (FOTO)

Ako ste ljubitelj modernog i savremenog u dizajnu enterijera, ova čisto bela kuhinja će vas osvojiti.

Foto: Rational/Karim Rashid/Promo Foto: Rational/Karim Rashid/Promo

Za mnoge domaćice je bela kuhinja uvek broj 1!

Međutim, da bi bila zanimljiva i atraktivna, vredi pogledati nove ideje dizajnera, a mi smo za vas pronašli perfektnu novu kuhinju koju je dizajnirao poznati Karim Rašid. Koncept je osmišljen za nemačku dizajnersku kompaniju Rational koji više od 50 godina projektuje pažljivo osmišljene kuhinje uključujući inovativnu tehnologiju i izuzetnu funkcionalnost, piše Lepa&Srećna.

Kuhinja "Floo" nas poput elegantne dame mami da uživamo u njenom jednostavnom i minimalističkom stilu koji prija oku. Kuhinjski nameštaj, viseći elementi i ostrva su elegantno dizajnirani. Sva vrata gornjih i donjih elemenata i fioka imaju frontove koji su tako oblikovani da funkcionišu kao ručke. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE NAJLEPŠA RUSTIČNA KUHINJA: praktični elementi i najmodernija boja u kuhinji u starinskom stilu (FOTO)

Svakoj domaćici će se najviše dopasti radne ploče u obliku ostrva, ormani za začine i zidne police koji imaju veliku površinu koji omogućavaju da organizujete svoj kuhinjski prostor u savršen sklad i red.

Odličan primer dizajna ove kuhinje predstavlja rasveta iznad radne ploče i ispod visećih kuhinjskih elemenata koja omogućava da se sa uživanjem priprema hrana.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA VAŠA KUHINJA IZGLEDA PROSTRANO: super trikovi koji će učiniti da kuhinja izgleda veće za par kvadrata (SAVETI)

Bela boja u kuhinji se sjajno kombinuje sa svim bojama koje volite. Ona omogućava da dodate crvene vaze, činije ili zelene sobne i začinske biljke a ljubitelji žute boje mogu da unesu dašak svežine žutim stolicama. 

Ovakva moderna kuhinja uvek deluje besprekorno i savršeno čisto a bela boja otvara prostor i učiniće da i mala kuhinja deluje veliko.

Kliknite OVDE da u galeriji pogledate slike ove savršeno dizajnirane kuhinje Karima Rašida!

Izvor: Lepa&Srećna

Pogledajte galeriju slika


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...