KAKO DA VIZUELNO POVEĆATE MALO KUPATILO: 7 odličnih saveta za uređenje kupatila

pročitajte koji su trendovi u uređenju kupatila kao i savete kako da malo kupatilo uz pomoć detalja pretvorite u vizuelno veći prostor.

KAKO DA VIZUELNO POVEĆATE MALO KUPATILO: 7 odličnih saveta za uređenje kupatila Foto: Profimedia

Već vam je dosadilo vaša staro, malo kupatilo? Odlično, jer je vreme za promene. Najnoviji trendovi u uređenju unose inovativne detalje u kupatilo, nove teksture i uzorke, a krše ustaljena pravila i stvaraju prostore koji zadivljuju. Ako želite li da i vaše malo kupatilo bude u skladu sa trendovima, pratite ovih genijalnih sedam ideja za impresivan dom!

U malom kupatilu možete da se poigrate sa različitim materijalima

Pločice, slavine i detalji najskuplji su delovi kupatila, a kada uređujete mali prostor, potrebno vam je mnogo manje materijala da dovršite uređenje. Važno je da usvojite stav da je malo kupatilo takođe vredno ulaganja, pogotovo jer je moguće sa manje novca dobiti fantastičan prostor. Odaberite kvalitetno osvetljenje, a za gornji deo kupatila izaberite skuplju i finiju keramiku ili mermer pa  se poigrajte uzorcima. Zamenite klasični toalet konzorlnom WC šoljom i odaberite kvalitetnije staklo za tuš.

Dodajte staklena vrata za tuš bez ivica

Izbacite kadu i dodajte u prostor modernu tuš kabinu sa staklenim vratima bez okvira jer ćete time uštedeti puno prostora. To je možda skuplje rešenje od klasične zavese za tuš, ali duže će trajati, otvoriće vizuelno prostor i dodaće vrednost vašem domu.

PROČITAJTE JOŠ: FANTASTIČNE IDEJE ZA UREĐENJE STANA: 3 glavna trenda u 2018. godini pomeraju granice i pretvaraju VAS u dizajnera enterijera (FOTO)

Poigrajte se teksturom i uzorcima

Iako mnogi smatraju da tamne boje i jaki uzorci nisu dobra ideja za male prostore, upravo izražajni uzorci i teksture daju dubinu prostoru i stvaraju iluziju većeg prostora i životnosti.

Kliknite OVDE da pročitate još saveta o uređenju malog kupatila!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan