OVO SU NAJLEPŠA KUPATILA NA SVETU: ovakve pločice, kade i tuš kabine poželećete u svojoj kući (FOTO)

Adaptacija i uređenje kupatila uvek zahtevaju precizno planiranje, ali itežak izbor u pogledu stila! Pogledajte kako su to uradili iskusni dizajneri enterijera u najlepšim kupatilima na svetu!

OVO SU NAJLEPŠA KUPATILA NA SVETU: ovakve pločice, kade i tuš kabine poželećete u svojoj kući (FOTO) Foto: Design Hotels/Promo
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Ako maštate o prostranom kupatilu sa precizno kombinovanim elementima i u nekom posebnom stilu, onda će vas ovih 12 hotelskih kupatila sigurno inspirisati, piše Lepa  & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Od klasičnih hotelskih kupatila kompanija Design Hotels uspela je da napravi pravo umetničko delo u dizajnu enterijera. Jedinstvena kombinacija materijala, savršen raspored i perfektno izabrani detalji učiniće da vas ova raskošna gallerija kupatila ptpuno osvoji.

Ovo su luksuzna kupatila rađena za najbolje hotele od Švajcarske do Turske, ali vi svakako možete "ukrasti" super ideje kao što su ukrasi, kombinacija boja i funkcionalan raspored.

U Istanbulu, hotel Gezi se diči unikatnim kupatilima sa - verovali ili ne - podovima od čistog hrasta! Naravno, posebna pažnja mora biti posvećena zaštiti ovog plemenitog drveta.

Kliknite OVDE da vidite još luksuznih kupatila u najlepšim hotelima!

 

slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan