ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Skandinavski stil je savršen izbor za ovakav stan, a kada vidite rapored soba, detalja, nameštaja i boja, bićete potpuno oduševljeni!

ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO) Foto: Nordiko/Promo

Ako maštate o malom stanu sa detaljima, vedrim bojama i savršenom organizacijom prostora, onda će vas ovaj enterijer inspirisati kako da uredite svoj dom, piše Lepa & srećna.

Otvoren prostor, carstvo prirodne svetlosti, jednostavan nameštaj i detalji koji prave kontrast - ovo su neke od glavnih odlika skandinavskog dizajna, a svaku od njih je sa odlilčnim stilom i kreativnošću iskombinovala i uklopila u ovaj stan dizajnerska kompanija Nordico sa Tajlanda.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U NAJSKUPLJI APARTMAN NA SVETU: izgleda savršeno, a od cene će vam se zavrteti u glavi (VIDEO)

Dnevni boravak, trpezarija i kuhinja su u jednoj prostoriji, ali savršeno ukopljeni da prostor bude funkcionalan. U dnevnom boravku se nalazi osnovni nameštaj, poput ugaone garniture, stočića, polica sa knjigama, televizor i detalji (slike, satovi, ukrasi).

Iz dnevnog dela se prelazi u trpezariju koja je najlepši pečat dala prostoru. Ovo je jedan od najlepših stolova i stolica za trpezariju od drveta, a kombinacija sa zelenim podmetačima čini da izgleda još lepše. Svi kuhinjski aparati su smešteni u veliki beli plakar, što je odličan potez za uštedu prostora.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE UGAONE GARNITURE ZA DNEVNU SOBU: evo šta treba da imate za udoban i lep porodični stan (FOTO)

Iza kliznih vrata krije se mali radni kutak, a posebnu čar stanu daju detalji u zelenoj boji koji se kriju u svakoj prostoriji.

Spavaća soba je jednostavna i sastoji se od bračnog kreveta, fioka i televizora, a poseban efekat joj daje laminat na zidu iznad uzglavlja kreveta i bele roletne na prozorima.

Kliknite OVDE da listate slike ovog savršenog jednosobnog stana!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan