RUSKI STAN O KOJEM SVAKA PORODICA SANJA: zavirite u raskošan dom u najlepšim bojama (FOTO)

Da li ovako zamišljate idealan porodični stan?

RUSKI STAN O KOJEM SVAKA PORODICA SANJA: zavirite u raskošan dom u najlepšim bojama (FOTO) Foto: ТАТЬЯНА КОВАЛЕНКО/Svoya-studio/Promo

Ako zamišljamo kako izgleda savršenstvo modernog uređenja stana, onda su ruski dizajneri naše misli pretvorili u remek delo, piše Lepa & srećna.

Ruski dizajnerski studio Svoya od jednostavnog dupleksa stvorio je pravo porodično gnezdo. Bela boja otvara prostor u svakoj sobi, a dodatak plave i crne stvara osećaj toplote. Jednostavna dnevna soba sa ugaonom garniturom savršeno je mesto za okupljanje porodice. Iz dnevnog boravka prelazi se u prostor za trpezariju i kuhinju koje odlikuje doza elegancije i savršen sklad bele i boje drveta.
U istoj nijansi su i modrne stepenice, a poseban efekat ostavlja unikatan viseći luster. Spavaća soba je uređena u tolim bojama, dok su mračne nijanse i zanimljive pločice različitih boja učinile da kupatilo izgleda kao idealna prostorija za spa tretman.

Na spratu se nalazi i mini dnevna soba, ali ono što posebno oduševljava jeste nežna soba za bebu. Bez previše igračaka i jarkih boja, ova posebna dečija soba podseća na minimalistički stil sa dozom perfektne elegancije. Iako deluje previše jednostavno pero na zidu razbija monotoniju i podseća da je to soba za radost i maštanje.

Kliknite na SLIKU ispod da listate galeriju slika najlepšeg ruskog stana!

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan