SNEŠKO BELIĆ OD BELOG KONCA (URADI SAM): novogodišnji ukras od papira i kanapa (VIDEO)

Unikatan ukras za Novu godinu - Sneško Belić od konca - biće omiljena figura vaših mališana!

SNEŠKO BELIĆ OD BELOG KONCA (URADI SAM): novogodišnji ukras od papira i kanapa (VIDEO) Foto: Shutterstock

Sat polako otkucava do novogodišnje noći kada ćemo doneti nove odluke i želeti tačno u ponoć da zagrlimo našu najdražu osobu, ali do tada iskoristite svoju MAŠTU, piše Lovesensa.

Nema potrebe da načnete ušteđevinu kako biste kupili unikatne, lepe i zanimljive novogodišnje ukrase, jer sve što vam je potrebno za čarobnu dekoraciju jesu vaše vredne ruke i kreativna energija.

Da li i vas Sneško Belić asocira na bezbrižno detinstvo i zimsku čaroliju? U mnogim domovima figura Sneška Belića predstavlja važan detalj u novogodišnjoj dekoraciji, a sada možete sami da ga napravite.

Za izradu Sneška Belića potreban vam je lepak (tutkalo), kanap ili deblji konac, dva balona, kolaž papir, dugmići i stara ešarpa.

Spojite jedan veći i jedan manji balon, a zatim ih premažite lepkom (kao u video snimku). Preko lepka obmotajte kanap u nekoliko slojeva i ostavite da se stegne. Kada je kanap dobro zalepljen, probušite balone, izbvadite ih i dobićete osnovni oblik Sneška Belića.

Šešir za Sneška, usta, oči i nos napravite od kolaž papira (pogledajte video snimak), a kao "ruke" stavite dve grančice. SnešKu oko vrata zavežite staru ešarpu, zalepite nekoliko crnih dugmića i vaš originalan novogodišnji ukras je spreman.

Ukoliko želite neku svetlucavu novogodišnju dekoraciju, unutar Sneška Belića možete staviti lampice.

Ceo postupak izrade Sneška Belića pogledajte u video snimku!

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan