UZELA JE PAPIR I MAKAZE, A ONO ŠTO JE NAPRAVILA ODUŠEVIĆE VAS: evo kako da napravite jeftin i ukrasan novogodišnji venac za ulazna vrata (VIDEO + URADI SAM)

Novogodišnji ukras koji ćete poželeti što pre da napravite - evo kako se pravi novogodišnji venac za ulazna vrata!

UZELA JE PAPIR I MAKAZE, A ONO ŠTO JE NAPRAVILA ODUŠEVIĆE VAS: evo kako da napravite jeftin i ukrasan novogodišnji venac za ulazna vrata (VIDEO + URADI SAM) Foto: Youtube/Printscreen

Praznici kao da se nisu uselili u vaš dom, ako ulazna vrata ne krasi romantičan novogodišnji venac, ali glavni problem je što su kupovni skupi, a ostali se teško prave i zahtevaju vreme, piše Lepa & srečna.

PROČITAJTE JOŠ: Bez zimzelenih grančica: 10 predloga za božićne venčiće

Međutim, jedan venac je postao pravi HIT na Internetu zato što lepo izgleda, jeftin je i lako se pravi. Za izradu venca potreban vam je kartonski okrugli tanjirić, papir u boji, makaze i lepak

Isecite unutrašnji deo papirnog tanjirića, samo da ostane okvir, a zatim isecite tamno i svetlozeleni papir na jednake trakice. Zelene papirne trakice lepite po kartonskom krugu naizmenično dok ceo ne postane ispunjen. Ukrasite makazama krajeve trakica. Od belog, žutog i crvenog papira napravite svećicu koju ćete zalepiti u sredinu venca, kao u video snimku.

PROČITAJTE JOŠ: ZABORAVITE NA KLASIČNU JELKU, OVO JE NOVOGODIŠNJI HIT: kako da jeftino ukrasite kuću i uštedite prostor (VIDEO)

Vaš venac je gotov za manje od 10 minuta, a na vrata ga možete zalepiti lepljivom trakom ili okačiti uz pomoć končića i plastičnih kukica. Sigurni smo da će ulepšati vaš dom i obogatiti prazničnu čaroliju.

Pogledajte ceo postupak izrade u video snimku!

Izvor: Lepa & srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan