ZABORAVITE NA KLASIČNU JELKU, OVO JE NOVOGODIŠNJI HIT: kako da jeftino ukrasite kuću i uštedite prostor (VIDEO)

Novogodišnja jelka je drvo sreće i ljubavi koje svi želimo da imamo u domu tokom praznika, ali pojavio se lepši i jednostavniji način kićenja jelke koji ćete poželeti da isprobate!

ZABORAVITE NA KLASIČNU JELKU, OVO JE NOVOGODIŠNJI HIT: kako da jeftino ukrasite kuću i uštedite prostor (VIDEO) Foto: Profimedia

Tradicionalne novogodišnje jelke zauzimaju previše prostora u domu i skupe su, ali imamo odličnu zamenu za jelku koja će vas potpuno očarati, piše Lovesensa.

Smanjite troškove i teškoće sa postavljanjem i skladišetenjem klasične jelke, već i vi probajte popularnu jelku na zidu! Ovaj trend je oduševio mnoge kreativce na Internetu, a neće vam biti potrebno puno materijala da izvedete ovaj projekat.

PROČITAJTE JOŠ: CEO INTERNET PRAVI OVAJ HIT UKRAS ZA NOVU GODINU: evo kako da brzo i lako napravite čarobnu teglu (VIDEO + JEFTINA DEKORACIJA)

Prvo na zidu napravite oblik jelke uz pomoć izolir ili klasične lepljive trake, kao na video snimku.  Zatim preko ivica jelki zalepite žičanu girlandu, a onda punite sredinu. Kada je jelka spremna, ukrasite je lampicama i novogodišnjim ukrasima po želji.

Za tradicionalan izgled ispod jelke napravite improvizovano postolje od drveta uz zid i poređajte poklone. Ne zaboravite na vrh da zalepite zvezdu.

Pažljivo birajte lepljivu traku za ovu dekoraciju i isprobajte je pre izrade jelke, kako ne biste izabrali onu koja ostavlja tragove ne zidu.

PROČITAJTE JOŠ: INTERNET JE POLUDEO ZA OVOM JEFTINOM HIT DEKORACIJOM: evo kako da napravite Sneška Belića od plastičnih čaša (VIDEO + NOVA GODINA)

Još jedan plus za ovu dekoraciju je to što ćete je lako raskititi, a i cela je izrađena od veštačkog materijala pa ćete sačuvati život prirodnoj jelki.

Pogledajte ceo postupak izrade u video snimku!

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan