OKAČITE OMILJENI PREDMET BEZ LEPKA I BUŠENJA: odličan proizvod sada i na našem tržištu

OKAČITE OMILJENI PREDMET BEZ LEPKA I BUŠENJA: odličan proizvod sada i na našem tržištu Foto: Profimedia / Promo

Dešava vam se, kao i većini, da ne znate gde ste ostavili mobilni telefon ili ključeve, ili nemate rešenje kako da vam određeni predmeti budu na dohvat ruke i uvek na istom mestu. Na našem tržištu se pojavio genijalan proizvod koji će vam olakšati sve ove probleme. Takođe, može da vam posluži i za dekoraciju, jer može da se postavi na sve površine i bez lepka i bušenja moći ćete da okačite vaš omiljeni predmet, ram, sliku i dr. Sve što vam je potrebno je magični stiker.

gumeni_stiker

Ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

gumeni_stiker2

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature (do 100 stepeni Celzijusa).

gumeni_stiker3_1

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

 

Ukoliko vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

gumeni_stiker4

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama. Njihove karakteristike su sledeće:

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma
Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika
Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm
Težina: 60gr
Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti OVDE po ceni od 1.290 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Tekst: PROMO Una shop, Stikeri, Gumeni stikeri, Magični stikeri, Bez lepka, , , Čaše. 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan