STAN OD KOJEG STAJE DAH: naša čitateljka Tatjana Medić uredila je prelep dom u vedrim bojama (FOTO)

Drage sitnice čine neki stan domom. To se i te kako vidi u malom porodičnom raju čije nam je slike poslala čitateljka Tatjana Medić.

STAN OD KOJEG STAJE DAH: naša čitateljka Tatjana Medić uredila je prelep dom u vedrim bojama (FOTO) Foto: Tatjana Medić / uz dozvolu autorke
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Spokojan dom u vedrim bojama i sa mnogo lepih detalja pravi je mali raj koji je uredila naša čitateljka Tajtana Medić. Zaista nas je obradovala divnim fotografijama, piše Lepa & Srećna.

Četvoročlana porodica uživa u odlično iskorišćenom prostoru u kojem iz svakog ugla vidite neko zanimljivo rešenje ili drag suvenir.

Ukrasi u domu je, piše nam Tatjana, podsećaju na lepa putovanja, a ona se najviše raduje baš tim malim stvarima - sitnicama i detaljima.

Privlači je prirodan, organik stil i oseća da u takvom prostoru nalazi mir. Besprekorno uredan, ovaj dom je prava riznica ideja pa vas pozivamo da prelistate galeriju slika i pronađete i vi nešto zanimljivo za sebe.

Tatjana se već raduje skorim novogodišnjim praznicima, a mi se nadamo novim slikama iz ovog stana od kog zaista zastaje dah.

Pišite nam i vi i pošaljite slike svog doma na našu Fejsbuk stranicu Moj stan.

GALERIJA SLIKA!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan