GENIJALNO REŠENJE ZA SVE VAŠE CIPELE: imate mali hodnik, a mnogo obuće? Evo šta da uradite!

GENIJALNO REŠENJE ZA SVE VAŠE CIPELE: imate mali hodnik, a mnogo obuće? Evo šta da uradite! Foto: Promo

Svuda po hodniku vam je krš od obuće, a jednostavno je toliki da u njega ne može da stane cipelarnik u koji biste je spakovali. I pritom momentalno niste ni u situaciji da izdvojite mnogo novca. Imamo genijalno rešenje kako da konačno zavlada red u vašem hodniku – pogledajte OVDE!

Fantastična rasklopiva polica! U njoj ćete na jednostavan način organizovati svu svoju obuću – ima dovoljno mesta za čak 21 par obuće, 7 redova sa po 3 para obuće ukupno 21 par obuće. Ona je stabilna a lagana, lako se prenosi iz sobe u hodnik i obrnuto. Ima metalnu konstrukciju što je čini čvrstom a laganom za montiranje i prenošenje.

Može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i vaša rasklopiva polica je kod vas za najviše 3 dana i to za samo 1.290 din.

genijalno-resenje-za-sve-vase-cipele-imate-mali-hodnik-a-mnogo-obuce-evo-sta-da-uradite-2

Bolja preglednost i uredno složena obuća – znači mir u glavi i više vremena. Bez stresa i haosa uplovite u novi dan, zaštitite vaše cipele i obezbedite im adekvatno mesto za čuvanje, a to je upravo ova prenosiva polica koja je neuporedivo povoljnije rešenje od pravljenja novog cipelarnika koji zahteva posebne dimenzije i više novca i uklapanja sa ostalim nameštajem.

Dimenzije: visina 94cm, širina 50cm, dubina-15cm

Može da se poruči OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 i vaša rasklopiva polica je kod vas za najviše 3 dana i to za samo 1.290 din.

Rasklopiva, Prenosiva, Obuća, Prostor
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan