FARBANJE JAJA ZA USKRS SUNĐEROM: prirodne šare i svetlucavi efekti (FOTO)

Nova tehnika farbanja jaja za Vaskrs dopada se mnogima!

FARBANJE JAJA ZA USKRS SUNĐEROM: prirodne šare i svetlucavi efekti (FOTO) Foto: Shutterstock

Farbanje jaja za Uskrs je kreativan mini projekat i svi se trudima da stvorimo prava mala umetnička dela, piše Lovesensa.

Na Internetu postoji toliko dobrih i jednostavnih ideja, kao što su jaja ofarbana salvetom, šaranje svilom, ukrašavanje zlatnom folijom ili dekupaž tehnika.

Sada se pojavio još jedan super trik za brzo i lako ukrašavanje uskršnjih jaja, a glavni alat za dekoraciju je kuhinjski sunđer.

Ako želite da dobijete prirodniji izgled, umočite sunđer u boju, a zatim počnite da tapkate jaje sunđerom. Dobićete jedinstvene šare i originalno ukrašeno uskršnje jaje.

 

.

Takođe, možete na već obojeno jaje dodavati različite boje sunđerom. Napravićete zanimljivu šaru ako preko jajeta obojenog u tamnoj boji nanesete svetlije nijanse.

 

 

.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by О еде (@anfisazch) on

;

 

 

Jedno od najpopularnijih uskršnjih jaja na Internetu je galaktičko jaje, a njegove jedinstvene kombinacije nijansi dobijaju se pomoću sunđera.

 

.

Pazite da tokom sušenja jaja ne pokvarite šare. Preporučuje da jaja sušite tako što zabodete špenadle na stiropor, a zatim na njih stavite jaja.

Izvor: Lovesensa
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan