OVA 3 PREDMETA PRIZIVAJU NEGATIVNU ENERGIJU: evo koje stvari treba hitno da izbacite iz doma (FENG ŠUI)

Feng šui stručnjaci smatraju da bi ovakve predmete trebalo da uklonite iz doma što pre!

OVA 3 PREDMETA PRIZIVAJU NEGATIVNU ENERGIJU: evo koje stvari treba hitno da izbacite iz doma (FENG ŠUI) Foto: Profimedia

Prema drevnoj kineskoj veštini življenja i uređenja prostora, poznatoj kao feng šui, određeni predmeti u našem domu prizivaju negativnu energiju i blokiraju onu pozitivnu. U nastavku saznajte koje su to stvari.

1. Uvelo cveće

S obzirom na to da biljke simbolizuju rast i napredak, osušeno cveće ili uvele biljke prema feng šui verovanjima treba odmah da izbacite iz doma. Staro i uvelo cveće predstavlja stagniranje i ne dopušta napredak u bilo kom smeru. Zato se rešite starog buketa koji čuvate i odaberite novi koji će osvežiti vaš prostor.

PROČITAJTE JOŠ: FENG ŠUI: ove stvari treba da izbacite iz kupatila što pre

2. Slomljeni i nefunkcionalni predmeti

Slomljeni i nefunkcionalni predmeti s vremenom se na negativan način manifestuju u vašem životu. Mnogo je bolje ostaviti da  prostor bude prazan nego u domu držati slomljene stvari koje ne služe ničemu.

PROČITAJTE JOŠ: Ova figura donosi sreću i bogatstvo u vaš dom: gde treba da čuvate feng šui žabu za privlačenje novca

3. Neželjeni pokloni

Uprkos pozitivnim namerama, mnogi od nas su sigurno barem jedanput primili darove koje nisu hteli. Iako možete ceniti gest, čuvanje neželjenog predmeta utiče na naš mir i sreću. Feng šui stručnjaci smatraju da bi takve darove trebalo donirati i ih ukloniti iz svog životnog prostora.

Izvor: Zadovoljna
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan