10 NAJLEPŠIH JELKI NA INSTAGRAMU: evo zašto se u modernim kućama više ne kiti zelena jelka

Zelena, klasična jelka odlazi u zaborav, a evo zašto ove godine treba da kitite belu jelku!

10 NAJLEPŠIH JELKI NA INSTAGRAMU: evo zašto se u modernim kućama više ne kiti zelena jelka Foto: Shutterstock

Da li su vama dosadile klasične zelene jelke? Ceo Instagram polako odustaje od klasike i Novu godinu dočekuje sa okićenom belom jelkom, piše Lepa & srećna.

Od luksuznih enterijera sa ogledalima, velikim staklenim površinama i zlatnim detaljima, do jednostavnih enterijera, bela jelka je definitivno pomirila sve stilove.

Lako se uklapa u svaki enterijer, a sve više postaje popularna u kombinaciji sa šebi šikom, kao i u stanovima u kojima preovlađuje skandinavski stil. Beli nameštaj, iako je težak za održavanje, sve više postaje popularan i u Srbiji, a bela jelka se savršeno kombinuje i donosi enterijeru pravu dozu elegancije.

Bele jelke možete da kupite, ali lako možete da ih i sami napravite uz pomoć farbe u spreju. Pored belih ukrasa, na jelki bele boje savršeno se kombinuju zlatni, crveni i srebrni ukrasi, ali ipak ćete najviše odgovoriti trendovima ukoliko cela jelka bude u beloj boji.

Ako ne želite jelku ili ste tradicionalan tip koji ne odustaje od klasične dekoracije, onda belu boju možete iskoristiti u drugim elementima. Umesto crvenih, izaberite bele čarape za poklone, bele zvezde na vrhovima jelke, ukrase za zidove ili bele mirišljave sveće.

Kliknite OVDE da listate sliike najlepših belijh jelki na Instagramu!

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan