VIŠE NEĆETE KITITI JELKU KADA VIDITE NOVI TREND NA INSTAGRAMU: evo šta svaka kuća treba da ima za doček 2018. godine (FOTO)

Čarobna novogodišnja dekoracija bez jelke, savršena je za mali stan, a pogledajte u čemu je trik!

VIŠE NEĆETE KITITI JELKU KADA VIDITE NOVI TREND NA INSTAGRAMU: evo šta svaka kuća treba da ima za doček 2018. godine (FOTO) Foto: Shutterstock

Ako ste među onima koji ne žele pravu jelku u svom domu ili jednostavno nemate mesta za nju, evo fantastične ideje i za vas. Obeležite novogodišnje praznike jednim od glavnih trendova - Božićni ananas.

Ovde godine nisu više jelke u modi za kićenje, nego slatki praznični ananasi koji polako ali sigurno osvaja Internet, ali i naše domove.

Iako na prvu čudna ideja, već nakon kratkog razmišljanja možemo zaključiti da je pre svega praktična. Zahvaljujući kompaktnoj veličini ananas je postao odličan izbor za dekoraciju, bilo da je reč o domu ili kancelarijskom prostoru.

Možete ga ukrasiti klasičnim novogodišnim ukrasima, poput kugli i svetlucavih lampica, obojiti u kontrastnu nijansu ili zaviti u veliku mašnu koja će izgledati veoma elegantno.

U nastavku smo izdvojili najlepše ideje kako da ukrasite ananas za praznike...

Kliknite OVDE da pogledate još ideja za novogodišnji ananas!

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan