NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA, NAJLEPŠE IDEJE I UKRASI ZA NOVU GODINU: zlatna boja je u trendu, evo kako da je kombinujete

Ideje za novogodišnje kićenje najlepše je prvo prelistati u galeriji slika! Počnite sledeću godinu u zlatu!

NOVOGODIŠNJA DEKORACIJA, NAJLEPŠE IDEJE I UKRASI ZA NOVU GODINU: zlatna boja je u trendu, evo kako da je kombinujete Foto: Shutterstock, Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Zlatna dekoracija u vrhu je trendova za ukrašavanje enterijera pred novogodišnje i božićne praznike, piše Lepa & Srećna.

Uz malo veštine, lako ćete je kombinovati i u modernom domu, uređenom u elegantnim crnobelim kombinacijama i dominantno sivim tonovima, ali i u tradicionalnom enterijeru gde preovlađuju zemljani tonovi.

Predstavljamo vam ideje koje će vas inspirisati da odaberete pravi stil i praznike proslavite u kutku uređenom s puno ukusa i topline.

Zlatne kugle

Od zlatnih jabuka iz vrta Hesperida pa sve do danas, nema lepšeg simbola bogatstva, mira, luksuza pa i besmrtnosti! Ako se odlučite da u vašoj dekoraciji preovlađuju zlatne kugle, to nipošto ne znači monotoniju i jednoličnost. Odaberite raznovrsnu obradu površine - glatke, ukrašene šljokicama ili u teksturi "disko-kugle" - igra ovih površina biće dovoljna da vaš praznični dom diskretno svetluca.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda zlatna jelka i kako sami da napravite zlatne ukrase!
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan