FENG ŠUI ZA SREĆNU LJUBAV, DUG ŽIVOT I BOGATSTVO: evo kakve slike treba da okačite u svojoj kući

Ako okaćite ove slike na zid u vašem domu ostvariće vam se žalja, ali za ljubav, napredak i bogatsvo slike su različite! Pogledajte kakvo umetničko delo treba da se nađe na vašem zidu...

Za napredak u karijeri, poslu, za prosperitet i novac: grafike s novcem, slike bambusa, šume, zmaja, cvetne motive sa orhidejama, ljiljanima, slike jata ribica ili vodopada.

PROČITAJTE JOŠ: 5 feng šui pravila za veću PLATU i poslovni USPEH: kako da privučete NOVAC i veliki NAPREDAK u svoj DOM

Za uspeh u ljubavnom životu, nalaženje partnera, održavanje veze harmoničnom i dugotrajnom preporučuju se slike parova u zagrljaju, romantične aranžmane s ružama, božurima, orhidejama, slike koje sadrže par kao na primer par riba, jabuka, par golubova.

Slike svetaca, kipovi i slike božanstava:

Ovo je jako povoljno! Držite ovakve slike i kipove na istočnom zidu dnevne sobe. Prema vastu tradiciji koja je preteča feng šuija, ove slike treba tretirati s velikim poštovanjem i izbegavati da su nam dok sedimo ili ležimo stopala okrenuta prema njima.

Dakle, birajte samo ono što vam je prijatno i uklapa se u vas psihološki profil bez obzira koliko to bilo popularno ili preporuka. Nemojte preterivati jer sve ima svoju meru, a cilj je balans u prostoru. Ako vam neko pokloni predmet ili sliku koja vam se ne sviđa, dajte sebi za pravo da je ne stavite na svoje zidove jer neki energetski zapisi mogu izazvati nesklad kod vas.

Izvor: Atma
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan