3 STVARI KOJE MOGU DA VAS UBIJU U KUPATILU ZA SEKUND: stvari koje mogu da vas ubiju u kupatilu za sekund

Budite oprezni! 3 predmeta koje imate u kupatilu mogu da dovedu do smrtonosnog ishoda! Evo na šta da pazite da biste izbegli nesreću...

3 STVARI KOJE MOGU DA VAS UBIJU U KUPATILU ZA SEKUND: stvari koje mogu da vas ubiju u kupatilu za sekund Foto: Shutterstock

Priče o tome da iuključen bojler tokom tuširanja može da bude smrtonosan i više su od istine.

Ali, nije bojler jedina opasnost koja vreba, već još dva uređaja koja skoro svako ima u kupatilui mogu biti uzrok tragedije!

Prema rečima vodoinstalatera Tome Dimića, glavnu opasnost u kupatilu predstavljaju stare instalacije!

"Obično su u pitanju instalacije gde je uzemljenje veoma loše. Kada pregori grejač u bojleru, ondnosno, kada se istopi sve okolo, unutra ostaje žica koja greje vodu. Kod starih instalacija kada grejač "probije", bojler bude pod naponom, a sklopka ne može da "iskoči", objašnjava ovaj vodoinstalater.

Kada sklopka ne odradi svoj deo posla, prema rečima Tome Dimića, jedini provodnik struje je - upravo čovek koji se u tom momentu nalazi u kadi.

"Tada se kroz vodu prenosi struja i elekrticitet je rasprostranjen kroz celo telo, a ne samo na neke delove tela,"priča vodoinstalater Dimić.

Osim strujnog udara, opasnost kada je bojler u pitanju, javlja se i u vidu eksplozije.

Što se odbrane od eksplodiranja bojlera tiče, naš sagovornik objašnjava da postoje faktori zaštite kako do toga ne bi došlo.

NA SLEDEĆOJ STRANI OTKRIJTE KOJI UREĐAJI U KUPATILU MOGU BITI UZROK TRAGEDIJE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan