FENG ŠUI LEK ZA SREĆNU LJUBAV I RAZUMEVANJE S PARTNEROM: činija s pirinčem i plamen sveće uklanjaju negativnu energiju

Ako ste zadovoljni izborom partnera i sada želite da unapredite svoju vezu, ostvarite skladan odnos i odličnu komunikaciju, evo kako će feng šui da vam u tome pomogne...

FENG ŠUI LEK ZA SREĆNU LJUBAV I RAZUMEVANJE S PARTNEROM: činija s pirinčem i plamen sveće uklanjaju negativnu energiju

Ako su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere, onda nije čudno što su nam mišljenja ponekad različita. Feng šui kaže da harmonične veze se uspešno održavaju jedino ako je komunikacija među partnerima kristalno jasna!

Napunite malu činiju sa pirinčem a na vrh stavite morsku so. Pirinač i morska so apsorbuju negativnu energiju. Postavite 3 prozirna kristala na vrh činije, tako da kristali formiraju trougao i ostavite činiju ispod kreveta od 9 do 49 dana. Ova mala "feng šui instalacija" budi pozitivnu energiju veze i stvara uslove za skladnu i otvorenu komunikaciju između partnera.

Uz razgovore bez tajni, partnerka energija biće pojačana i ljubavnim iskrama koje donosi trik sa svećama. Naime, u desnom donjem uglu vaše spavaće sobe postavite ružičaste sveće - izaberite jarku, pink nijansu. Zapalite ih s vremena na vreme i tako otvorite protok dobre ljubavne energije.

Priredila: Marija Mićanović

Izvor: Lovesensa
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan