Princ Vilijam i Kejt napustili Kensingtonsku palatu: pogledajte Anmer Hol gde će živeti princeza Šarlota

Četiri dana nakon rođenja princeze Šarlote, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt napustili su Kensingtonsku palatu kako bi sa princezom Šarlotom i starijim sinom princem Džordžem prešli u Anmer Hol...

Princ Vilijam i Kejt napustili Kensingtonsku palatu: pogledajte Anmer Hol gde će živeti princeza Šarlota Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Anmer Hol udaljen je oko 180 kilometara od Kensington palate i nalazi se u mirnom i tihom mestu, koje nije u žiži medija i paparaca, tako da su Kejt i Vilijam odlučili da prvih nekoliko meseci provedu sa princezom upravo ovde.

Kejt i Vilijam fotografisani su u automobilu 6. maja 2015. godine, na mestima vozača i suvozača, koji se kreće ka domu sa deset spavaćih soba, smešten na kraljičinom imanju "Sandringam" u Norfolku, u Engleskoj. 

VIŠE: Frizura za kraljicu: 3 glavna trika za savršenu kosu Kejt Midlton

Spekuliše se da Kejt ne podnosi dobro pritisak u Kensingtonskoj palati, a da se se ni Vilijam ne oseća prijatno i da članovi kraljsevske porodice međusobno ovu palatu nazivaju "ekspres lonac."

VIŠE: Tajne lepote blistave Kejt Midlton: kako izgledati savršeno posle porođaja (FOTO + VIDEO)

Čini nam se da će upravo ovo imanje biti odličan izbor za mališane Šarlotu i Džordža, zato što ga ne okružuje ni stotinak meštana, a nema čak ni lokalnog paba. Osim toga, samo imanje je prelepo i okruženo zelenilom, tako da će kraljevska porodica moći da uživa u vremenu koje će provoditi sa svojom decom. Pogledajte kako izgleda ovaj dom u prirodi u našoj galeriji slika!

Izvor: Lisa
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan