Moderan nameštaj za mali stan: plakar koji se ne vidi

Jedinstveni plakar, koji ćete teško uočiti u prostoriji, a prekriva čitav zid i to od poda do plafona! Da, i to je moguće i to zahvaljujući neobičnoj kompoziciji površina koje se - u različitim nijansama bele - nežno prelamaju pred očima.

Moderan nameštaj za mali stan: plakar koji se ne vidi Foto: Promo / Reinier de Jong
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Plakar, kao jedan od ključnih komada nameštaja, je prošao kroz ruke mnogih umetnika koji su njegovu klasičnu formu dekonstruisali, menjali po svojoj želji i viziji.... 

Savršenu formulu za najpraktičniji ali i najzanimljiviji plakar koji smo do sada videli je čini se otkrio holandski dizajner Reinier de Jong koji je osmislio jedinstveni plakar. Plakar koji je teško uočiti u prostoru, pogotovo kada su mu ladice zatvorene.

PROČITAJTE JOŠ: Saveti arhitekte za uređenje malog stana: mladalački stambeni prostor od 38 kvadrata (FOTO)

Pravougaonog oblika, ovaj plakar koji pokriva zid od poda do plafona je izrazito bele boje koja poprima čas sjajne, čas mat nijanse sive i prljavobele, u zavisnosti od svetla ali i izrade koja je uspela savršeno da dočara stari dizajn holandskih pločica.  

Zanimljiv i originalan plakar s nazivom "Witjes" podseća najviše na masivni 3d tapet s šarom kvadrata različitih dimenzija, a savršeno se uklapa u moderne, minimalistične i svetle prostore.

Vrlo autentičan i original plakar pored zanimljive i primamljive estetske strane ima i savršno funkcuonalnu stranu, odnosno mogućnost da izaberemo koliko podelu po svojoj želji - mnoga rešenja sa ovog plakara ćete poželeti da kopirate, pa zato polako razgledajte galeriju slika ispod teksta.

Izvor: Lisa / Moj stan
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan