Umetnost tapeta

Isticanje zidnih površina jedan je od ključnih trendova u uređenju enterijera najavljenih za 2013. godinu. Inspiracija čuvenog proizvođača tapeta svetskog renomea “De Gurne” je priroda…

Umetnost tapeta Foto: Promo / de Gourney
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Ribe koje “lete”, ptice koje “plivaju”, drveće koje “lebdi”… fantastični prizori, kao iz sna, našli su se na neobičnim tapetima inovativnog dizajna koje s ponosom potpisuju dizajneri čuvene kuće “De Gurne” ("de Gourney").

S obzirom na činjenicu da je isticanje zidnih površina od ključnih trendova u uređenju enterijera najavljenih za 2013. godinu, motivi ovih tapeta su inspirativni za sve one koji bi želeli da umesto običnog, belog zida oplemene svoj prostor maštovitim ukrasima.

“De Gurne želi da pretvori vaše snove u realnost. Najveću pažnju pridajemo najsitnijim detaljima kako bi od njih napravili veliku stvar”, kažu u ovoj kompaniji.  Njihov dizajn zaista i ostavlja utisak kao da potiče iz „snova“ – počevši od jednostavnih formi koje izgledaju sve lepše što ih duže gledate, pa do komplikovanih dezena  zahvaljujući kojima se osećate kao da ste usred šume.

Odličan dizajn, prelepe kombinacije boja, kao i nesvakidašnji motivi tapeta čine ovu kompaniju, s pravom, liderom na tržištu. Njihovim proizvodima ne može da odoli ni slavna američka glumica Gvinet Paltrou koja, kako prenosi El Dekor, smatra tapete De Gurne jednim od najvažnijih detalja u svom domu.

Vladimir Dimitrijević

 
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan