Kuhinja bez visećih ormarića

Najnovije tendencije u carstvu kuhinja znatno su promenile klasične forme na koje smo navikli. Tako sve više proizvođača u svojoj ponudi ima zanimljive i praktične kuhinje u kojima nisu neophodni viseći ormarići.

Kuhinja bez visećih ormarića Foto: Promo / Artichoke
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Oni koji u stanu imaju gipsane zidove ili neke druge lake pregrade konačno mogu da odahnu - sve je veća ponuda kuhinjskih rešenja u kojima nisu neophodni teški viseći ormarići već je odlaganje posuđa rešeno na neki drugi način.

Evo primera kako sve možete urediti kuhinju tako da ima mesta za sve one detalje bez kojih se ne može zamisliti priprema hrane i obedovanje.

PROČITAJTE JOŠ: Jednosoban stan sa mini kuhinjom: lagan nameštaj i puno svetla (FOTO)

Primeri engleske kompanije Artičoka nude niz ideja - zidovi kao da optički "dišu", a rešenja sadrže razne tipove polica, kredenaca ili potpuno golih zidova opremljenih samo ukrasnim elementima.

Donje zone su zato obogaćene praktičnim fiokama i pristupačnim ugradnim elementima, a masivni stolovi i niske komode predstavljaju još jedan način da se nadoknadi to što nema visećih ormarića. 

Sofisticirane, jednostavne kuhinje urađene uglavnom u hrastovom drvetu, mermeru i čeliku biće idealan izvor za sve one koji žele da sami dizajniraju svoju novu kuhinju - razgledajte galeriju slika i uživajte!

Tekst: Ana Dodig

Izvor: Lisa / Moj stan
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan