PORODIČNA KUĆA U BARSELONI U KOJI ĆETE SE ZALJUBITI: maksimalno funkcionalan i prelep uređen stan (FOTO)

Prirodni materijali, obilje svetlosti i udobnost glavna su obeležja porodične kuće u Barseloni, koja mami skladom, elegancijom i modernom linijom!

PORODIČNA KUĆA U BARSELONI U KOJI ĆETE SE ZALJUBITI: maksimalno funkcionalan i prelep uređen stan (FOTO) Foto: Meritxell Ribé-The Room Studio
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Projekat sveobuhvatnog renoviranja i opremanja jedne porodične kuće u Barseloni, koji je izveo Studio Meritxell Ribé - The Room (www.meritxellribe.com), bio je inspirisan prirodom, svetlošću i potrebom za skladom, piše Lepa & Srećna.

Tim koji dvanaest godina primenjuje multidisciplinarni pristup u uređenju enterijera, sa uspehom ostvaruje snove svojih klijenata kroz kompletnu materijalizaciju svakog projekta. Njegova filozofija se zasniva na uvažavanju potreba i datosti svakog mesta, uz poštovanje suštine i prirode prostora - baš takva je kuća Pedralbes, koja otkriva fantastične vizure, slike neopterećene suvišnim detaljima, kako za klijenta tako i za oko kamere časopisa posvećenog najlepšim enterijerima.

Uz duboko razumevanje materijala i odnosa svetlosti i senke, kao i objedinjen pristup dizajnu enterijera, dekoraciji i arhitekturi, ovaj tim uspešno kreira rezidencijalne objekte koji odišu udobnošću. Lepota, harmonija, elegancija, modernost i komfor jesu ono što definiše pristup svakom njihovom projektu, pa tako i ovom.

Ova kuća na sprat prostire se na 700 m², s baštom koja zauzima 200 m².

Vlasnik je tražio da se iskoristi potencijal prirodnog osvetljenja i očuva komunikacija s okolinom. Prostrano predsoblje ispunjava svoju ulogu neopterećeno suvišnim detaljima. Glavni akteri su rustična komoda i konceptualni crtež.

Velike staklene površine omogućuju komunikaciju enterijera i eksterijera: iz trpezarije se pruža divan pogled na baštu. Nameštaj, umetnička dela i prirodni detalji usklađeni su do tančina, pa su tako i slike harmonični deo celine.

Nežan i nenametljiv kolorit, jednostavne forme i prirodni materijali stvaraju udoban dnevni boravak koji krasi kaminska peć. Drvo, lan, pamuk i keramika, prema želji vlasnika, najzastupljeniji su materijali u ambijentu. Lan svojom rustičnom teksturom dominira i u spavaćoj sobi naglašavajući čistu liniju nameštaja.

Senoviti trem je idealan leti kada preuzima ulogu dnevnog boravka. Pogledajte sve slike ove divne kuće u galeriji slika!

Izvor: Lepa&Srećna

 

 
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan