NAJSLAĐA KUĆA U NORVEŠKOJ U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI: dom ispunjen slatkim sećanjima

Moto Norvežanke Mete je "Hyggelig at du titter innom" - prijatno mesto u koje treba zaviriti - i mi se slažemo sa tim u potpunosti! Ova kućica je nešto najslađe što ćete danas videti!

NAJSLAĐA KUĆA U NORVEŠKOJ U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI: dom ispunjen slatkim sećanjima Foto: Privatna arhiva / uz dozvolu autora
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

U starinskoj kući ispunjenoj jednostavnim nameštajem, nasleđenom od bake i deke, živi Norvežanka Mete sa mužem i troje dece, a atmosferu uveseljavaju i pas i dve mačke. Mete ima 43 godine, a njen Instagram nalog ispunjen je prelepim slikama detalja u seoskom stilu.

"Mi volimo taj starinski stil", kaže nam Mete, "volimo stvari koje već imaju istoriju i koristile su i nekome pre nas. Volim što živim u kući ispunjenoj lepim uspomenama iz detinjstva."

Čak i kad kupuju nameštaj ili pokućstvo, Mete radije bira polovne komade. U Norveškoj je veoma popularan ručni rad, baš kao i u Srbiji, pa ona rado plete, crta i izrađuje predmete od vune. 

A na tridesetak minuta od kuće, ova norveška porodica ima i malu vikendicu na jezeru. Tu tek vlada apsolutno jednostavan život - nema čak ni struje. Samo stari, već korišćen nameštaj i opušteni dani u kojima porodica uživa tokom leta.

Zavirite u galeriju slika - to je oličenje prave porodične sreće!

Izvor: Lepa & Srećna
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan