AUTENTIČAN NAMEŠTAJ: unikatan komadi koji sadrže izvorne oblike drveta su neponovljivi i jedinstveni

Svaki komad autentičng nameštaja sačinjenog od izvornih oblika drveta je neponovljiv i jedinstven!

AUTENTIČAN NAMEŠTAJ: unikatan komadi koji sadrže izvorne oblike drveta su neponovljivi i jedinstveni promo

Unikatni komadi nameštaja markantnih linija kojima osnovni pečat daje priroda – ideja je kojom se vode mladi kreativci Nikola Mirić i Vidosav Milovanović, osnivači brenda Infiniture, a rezultat njihovog rada već je zapažen na nekoliko značajnih izložbi kakav je Sajam nameštaja u Beogradu.

autentican-namestaj-unikatan-namestaj-koji-sadrzi-izvorne-oblike-drveta-je-neponovljiv-i-jedinstven_005

Osnova od drveta svakog komada delimično je obrađena i kombinovana sa zanimljivim materijalima i darovima prirode kakvi su epoksidna smola, metal, kamen, pesak, staklo, lišće, školjke...

autentican-namestaj-unikatan-namestaj-koji-sadrzi-izvorne-oblike-drveta-je-neponovljiv-i-jedinstven_002 Osobenost ovog komadnog nameštaja, u kom prednost imaju stolovi, jeste neponovljivost. Cilj njegovih tvoraca je da izrađuju i ostale delove nameštaja, poput kreveta, komoda i polica, po sopstvenoj zamisli ili ideji naručilaca. Delimičnom obradom drveta sačuvane su prirodne nepravilnosti, koje svakom komadu daju lepotu i unikatnu vrednost.

autentican-namestaj-unikatan-namestaj-koji-sadrzi-izvorne-oblike-drveta-je-neponovljiv-i-jedinstven_001


Originalan koncept nameštaja, koji je odraz kreativnosti i smisla za dizajn, može da posluži i vama kao uzor da potražite inspiraciju, ideje i zakone harmonije u prirodi koja nas okružuje.

autentican-namestaj-unikatan-namestaj-koji-sadrzi-izvorne-oblike-drveta-je-neponovljiv-i-jedinstven_004

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan