GLAVNI TRENDOVI ZA UREĐENJE U 2019: uz ovih 10 ideja opremite dom koji će svi voleti (FOTO)

Pogledajte 10 ideja koje će vam pomoći da pratite trendove u uređenju enterijera.

6. Terrazzo će biti trendi

View this post on Instagram

A post shared by Jane Rockett (@rockettstgeorge) on Aug 9, 2018 at 7:53am PDT

Mnogi će se obradovati vešću da će terrazzo biti in. U pitanju je specifičan materijal koji u sebi kombinuje komadiće mermera, kvarca, granita i stakla. Efekat koji se dobija stvara prelepu površinu, a ona na sebi ima deliće u raznim bojama i oblicima. Terrazzo se zato najčešće koristi u uređenju kupatila, kuhinje i terase.

 

7. Neobični plafoni

Kako biste akcentovali određenu prostoriju postoji veoma originalan način, a to je da pažnju posvetite jednom delu koji većina zanemaruje. U pitanju je plafon. Birajte između toga da ga okrečite u određenu boju, zalepite tapete, oslikate mural, aplicirate interesantan patern…

8. Zaobljeni nameštaj

U šezdesetim godinama doživeo je ekspanziju, pa je sada pravo vreme da se opet vrati na dizajnersku scenu. Govorimo o zaobljenom nameštaju, a on se ne može videti toliko često, što je razlog više da ga potražite. Uneće fluidnost i ležernost u izgled prostora, koji prečesto presecaju komadi oštrih ivica.

 

9. Geometrijski paterni

I oni su sastavni deo pri uređenju enterijera, ali u 2019. biće posebno zastupljeni. Gledajte da se paterni vezuju za razne etničke kulture i tradicionalne uticaje drugih naroda. Time ćete dobiti neobičnu atmosferu u kojoj oblici, tribali i motivi pričaju o egzotičnim delovima sveta.

 

10. Ekološki podobno

Bilo da je u pitanju korišćenje recikliranih materijala ili upotreba raznih biljaka u dekorisanju prostora, važno je da vodite računa o svojoj okolini, pa neka se briga za očuvanje planete odrazi i na mesto u kom živite.

PRČITAJTE JOŠ: KOMFORNA VILA UREĐENA NA FRANCUSKI NAČIN: kako kombinovati klasičan i moderan stil u enterijeru (FOTO)

Izvor: City magazine
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan