SAMO ZA DAME I SAMO ZA PUNOLETNE! JEDINSTVENI ENTERIJER KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: najlepše boje za luksuz i antistres

Ženski hotel biće rezervisna samo za dame!

SAMO ZA DAME I SAMO ZA PUNOLETNE! JEDINSTVENI ENTERIJER KOJI ĆE VAS ODUŠEVITI: najlepše boje za luksuz i antistres Foto: Profimedia

Prvi ženski hotel biće uskoro otvoren na popularnoj Majorki. Ako vam se vremena muških i ženskih škola čine vrlo daleka, ovaj hotel uveriće vas da i danas postoje izvesna mesta razdvajanja. 

PROČITAJTE JOŠ: POPULARAN UKRAS NA ZIDU! TATTOO UZ KREČENJE: ovaj ukras možete da izvedete sami, a efekat je izuzetan! (URADI SAM) 

Hotel će se nalaziti u mestu Porto Cristo i u njemu možet da odsednete samo ako ste ženska punoletna osoba koja želi udoban i miran odmor.

Hotel sa 39 soba će imati četiri zvezdice i poseban akcenat će biti na sigurnosti dama, wellness-u i nezi. Na sajtu hotela stoji da će biti namenjen damama koje žele da pobegnu od stresne svakodnevice i da se posvete sebi. Kuhinja će biti pre svega orijentisana na zdravu ishranu. 

Ženstvene crte enterijera se očituju kroz dominantnu kombinaciju boja, bele i pink. Bazen i terasa odišu luksuzom i takođe obezeđuju privatnost. Menadžer hotela je naveo da će pri zapošljavanju u ovom hotelu, uz uvažavanje španskog pravnog sistema o radu, prednost imati dame.

PROČITAJTE JOŠ: IMANJE ROBERTA RETFORDA U KALIFORNIJI NA PRODAJU: kuća sa vinogradom kao iz bajke košta 7,5 miliona dolara (FOTO)

Tekst: I. M. 

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan