Luksuzna porodična kuća koja će vas potpuno oduševiti: na terasi je bazen, a nećete verovati kako izgleda dnevni boravak

Luksuz i zakoni prirode vladaju ovom raskošnom vilom na krajnjem jugu Afrike, a u njemu se prepliću udobnost, sklad i elegancija!

Luksuzna porodična kuća koja će vas potpuno oduševiti: na terasi je bazen, a nećete verovati kako izgleda dnevni boravak Foto: Adam Letch

Vila Kejp (Cape Villa) koja se može nazvati glamuroznim porodičnim domom, nalazi se u Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici, u podnožju pitoresknog planinskog venca Dvanaest apostola, i predstavlja idealno jedinstvo udobnosti i luksuza. Njen preobražaj i kompletno uređenje delo su studija ARRCC, koji se vodio željama mlade četvoročlane porodice iz inostranstva, očarane ovim podnebljem.

Poznajući stil i rad ovog studija, vlasnici su jasno definisali svoj zahtev: da projekat bude moderan i komforan, sa etno akcentima. Prostor koji je namenjen mladoj porodici sa dvoje dece trebalo je istovremeno da bude elegantan i zabavan, sofisticiran i opuštajući. Postojeća struktura sačuvala je izvornu otvorenu koncepciju, te se prostor kupa u direktnoj sunčevoj svetlosti i onoj koju reflektuju okean i sjajne površine u enterijeru. Ulazni deo sa staklenim vratima odražava veličanstven pejzaž - u donjem nivou objedinjeni su dnevni boravak, lounge kutak i kuhinja.  

PROČITAJTE JOŠ: NAJSLAĐI STAN U PARIZU: savršene boje i dizajn za stančić od 20 kvadrata (FOTO)

Neponovljiv doživljaj pruža se već iz dnevnog boravka, koji se nastavlja na terasu sa bazenom, a na njih se nadovezuje okean.

Podnu osnovu čini sivi mermer koji daje prostoru diskretnu eleganciju i određuje dominantan ton ovog ambijenta, a samim tim i ostatka vile.

Kliknite OVDE da pogledate još slika ove luskuzne i autentične vile!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan