MALA LETNJA REZIDENCIJA U VAŠEM DVORIŠTU: 5 detalja koji će i terasu pretvoriti u mali zamak (FOTO)

Pravo je vreme da dnevnu sobu zamenite mini-salonom pod vedrim nebom! treba vam samo udoban baštenski nameštaj uz nekoliko pratećih detalja.

MALA LETNJA REZIDENCIJA U VAŠEM DVORIŠTU: 5 detalja koji će i terasu pretvoriti u mali zamak (FOTO) Foto: Shutterstock

Dvorište ili terasa kao sinonim letnje dokolice, uvek su inspirativni, a pravila uređenja su fleksibilna. Ipak, ne zaboravite poneko rasvetno telo, jastuk za sedenje, baldahin ili ljuljašku... 

PROČITAJTE JOŠ: Inspiracija plavom pučinom: uredite dom uz ideje koje ste poneli sa letovanja (FOTO)

Pozabavite se veselim desenima i grafičkim šarama u svom omiljenom kutku. Opremite ga šarenim detaljima koji će delovati kao vizuelna igra: u ovom primeru crno-beli cikcak i raznobojne pruge slažu se odlično!

 

Topla paleta žute i narandžaste pravi je pogodak za udobnu ljuljašku-ležaljku u debeloj hladovini između dva drveta. Akcenti žute i egzotični motivi u skladu su s letnjim vibracijama, a vi kombinujte praktično i lepo!

 

Starinska drvena klupa možda je bila namenjena restauraciji, ali uz debeli konopac biće atraktivna ljuljaška u šabi šik stilu.

Kombinovan baštenski nameštaj, pleteni  jastuci i nekoliko sveća i fenjera drečavih boja oživeće dvorište i očarati ljubitelje letnjeg lenstvovanja, a kada sunce zađe, stvoriti nezaboravnu atmosferu. Kvalitetne tkanine namenjene eksterijeru učiniće pleteni nameštaj udobnijim.

Tekst: I. M.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan