PEVAČICA ŽIVI U LUKSUZNOJ VILI NA DEDINJU: pogledajte kako izgleda kuća Vere Matović (FOTO)

Pevačica Vera Matović kupila je skupocenu vilu na Dedinju, a pogledajte kako izgleda njena kuća!

PEVAČICA ŽIVI U LUKSUZNOJ VILI NA DEDINJU: pogledajte kako izgleda kuća Vere Matović (FOTO) Foto: Stefan Jokić
Prelistajte galeriju   »

Pored beogradskih biznismena, najskuplju i najlepšu kuću u Beogradu poseduju zvezda folk muzike Vera Matović. Nekoliko decenija pevačke karijere koje su iza nje pevačica je uložila u svoj novi dom, predratnu vilu u blizini groba Josipa Broza Tita na Dedinju.

Vera je kuću dugo merkala i, kako se priča, za nju je iskeširala čak tri miliona evra. 

PROČITAJTE JOŠ: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ ŽIVI CAKANA

"Ja sam za sve što imam prolila i krv i znoj", rekla je jednom prilikom pevačica.Vera Matović je decenijama sakupljala slike, uglavnom srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

I iako pevačica nije volela da javno govori o svojoj kolekciji, godinama se pričalo da Verina zbirka vredi milione evra. 

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U KUĆU LEPE BRENE: evo kako izgleda dnevna soba, kuhinja i trpezarija u domu srpske pevačice (FOTO)

"Za kuću kao iz bajke, trebalo je odvojiti mnogo novca, tako da je jedino rešenje bila prodaja zbirke slika. A postoji još jedan razlog: pre nekoliko godina opljačkana je njena kuća na Zlatiboru, pa iako tu nije držala slike, shvatila je da joj u ovim godinama ne treba takav stres. A lopovi kuću sa Dedinja ne mogu da odnesu", rekao je pre izvesnog vremena za beogradske medije izvor blizak pevačici.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda unutrašnjost kuće Vere Matović!

Foto: Dragan Kadić

Izvor: Kurir
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan