KAKO DA JEFTINO OSVEŽITE I UKRASITE ZIDOVE DOMA: ideje za enterijer koje običan stan pretvaraju u dizajnerski projekat (FOTO)

Zanimljive police, odlične kombinacije boja za zidove i kreativne ideje za preradu starih stolica pogledajte u sjajnom malom stanu u potkrovlju!

Arhitekta: Klára Valová, vizualizacija: Jakub Komrska, Promo: SMLXL Arhitekta: Klára Valová, vizualizacija: Jakub Komrska, Promo: SMLXL

Sjajan tim arhitekata iz Češke koji sa potpisom firme SMLXL osmislio je ovaj mladalački stan za jednu ili dve osobe, piše Lepa & Srećna. Ako vam je potreban odličan primer dobrog dizajna i modernog enterijera, a želite da date novi sjaj svom domu, svakako pogledajte ovaj svetao i dobro isplaniran stan u potkrovlju koji odiše mirom i elegancijom.

Projekat Orelska predstavlja pametno iskorišćen i jednostavno uređen stan u kome preovlađuje bela boja a kome zanimljivi šarm daju ručno oslikani zidovi u kuhinji i kupatilu, neobične police koje čine da knjige izgledaju kao da lebde, velike žardinjere sa dosta zelenila kao i zanimljivi ramovi za ogledala koji su napravljeni od dasaka. 

PROČITAJTE JOŠ: Urbani dizajn i kuća u prirodi: ovaj moderni dom je pravo utočište od stresa (FOTO)

Za izlizanu stolicu ili hoklicu i vi možete upotrebiti belo i crno veštačko krzno - pogledajte mali tronožac u predsoblju ili ligeštul u dnevnoj sobi!

U njoj, kao kafe stočići služe u belo ofarbani panjevi iz bašte. 

Ukoliko ne znate gde ćete sa biciklom, iskoristite ideju ovih arhitekata i smestite ga u prazan čošak gde će poslužiti kao ukras. Nov dizajnerski pristup se ogleda u neobičnom rasporedu u stanu odnosno velikoj kadi koja se nalazi nasred dnevne sobe. To je svakako ekscentričan detalj koji će se malo ko usuditi da kopira, ali ima važnu poruku za vas: budite smeli, ne robujte predrasudama, pretvorite svoj dom u oazu svoje slobode i biće to mesto gde ćete se uvek vraćati s radošću!

PREGLEDAJTE PAŽLJIVO SLIKE U FOTO-GALERIJI I UKRADITE NAJLEPŠU IDEJU ZA SEBE!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 next

Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...