KAKO DA JEFTINO OSVEŽITE I UKRASITE ZIDOVE DOMA: ideje za enterijer koje običan stan pretvaraju u dizajnerski projekat (FOTO)

Zanimljive police, odlične kombinacije boja za zidove i kreativne ideje za preradu starih stolica pogledajte u sjajnom malom stanu u potkrovlju!

KAKO DA JEFTINO OSVEŽITE I UKRASITE ZIDOVE DOMA: ideje za enterijer koje običan stan pretvaraju u dizajnerski projekat (FOTO) Arhitekta: Klára Valová, vizualizacija: Jakub Komrska, Promo: SMLXL
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Sjajan tim arhitekata iz Češke koji sa potpisom firme SMLXL osmislio je ovaj mladalački stan za jednu ili dve osobe, piše Lepa & Srećna. Ako vam je potreban odličan primer dobrog dizajna i modernog enterijera, a želite da date novi sjaj svom domu, svakako pogledajte ovaj svetao i dobro isplaniran stan u potkrovlju koji odiše mirom i elegancijom.

Projekat Orelska predstavlja pametno iskorišćen i jednostavno uređen stan u kome preovlađuje bela boja a kome zanimljivi šarm daju ručno oslikani zidovi u kuhinji i kupatilu, neobične police koje čine da knjige izgledaju kao da lebde, velike žardinjere sa dosta zelenila kao i zanimljivi ramovi za ogledala koji su napravljeni od dasaka. 

PROČITAJTE JOŠ: Urbani dizajn i kuća u prirodi: ovaj moderni dom je pravo utočište od stresa (FOTO)

Za izlizanu stolicu ili hoklicu i vi možete upotrebiti belo i crno veštačko krzno - pogledajte mali tronožac u predsoblju ili ligeštul u dnevnoj sobi!

U njoj, kao kafe stočići služe u belo ofarbani panjevi iz bašte. 

Ukoliko ne znate gde ćete sa biciklom, iskoristite ideju ovih arhitekata i smestite ga u prazan čošak gde će poslužiti kao ukras. Nov dizajnerski pristup se ogleda u neobičnom rasporedu u stanu odnosno velikoj kadi koja se nalazi nasred dnevne sobe. To je svakako ekscentričan detalj koji će se malo ko usuditi da kopira, ali ima važnu poruku za vas: budite smeli, ne robujte predrasudama, pretvorite svoj dom u oazu svoje slobode i biće to mesto gde ćete se uvek vraćati s radošću!

PREGLEDAJTE PAŽLJIVO SLIKE U FOTO-GALERIJI I UKRADITE NAJLEPŠU IDEJU ZA SEBE!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan