ZAVIRITE U PORODIČNI STAN POPULARNIH PEVAČA: oduševiće vas kako su Nikolina i Saša Kapor ukrasili dom za Novu godinu (FOTO)

Već su ukrasili stan za Novu godinu zbog svog sina, a evo kako su uredili dom Saša Kapor i Nikolina!

ostale slike u galeriji

- Kad sam došla u Beograd, prvo sam živela kod moje sestre Dragane na Bežanijskoj kosi, pa sam se posle osamostalila i preselila u stanu u tom istom naselju, a kasnije sam počela da živim sa Sašom. Nisam imala problem da se prilagodim Beogradu jer volim da upoznajem različite ljude. Odrasla sam u Sarajevu, gradu koji je multikulturalan, gde žive ljudi različitih nacionalnosti. Mada, drugačiji je šmek i fluid u mom rodnom gradu nego u Beogradu. Ovde se mnogo brže živi, dok Sarajevo ima mogo više meraka. Ja sam to zadržala u sebi, ali odlično sam prihvatila i ovaj tempo života - dodaje Nikolina.

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase (FOTO)

- Za opremanje stana sami smo se angažovali, odnosno, u periodu kad smo adaptirali prostor, moj drug je takođe gradio kuću, pa sam neke ideje pokupio od njega. Kad je kasnije prvi put došao kod nas, rekao mi je: "Kao da sam u svojoj kući". Ima mnogo stvari koje bih sada promenio ovde jer smo se nekako na brzinu preselili, pa nismo toliko obratili pažnju na sitnice. Nameštaj nam je radila jedna firma, po narudžbini i meri, ali se ipak desilo da pojedini delovi nisu ispali kako smo tražili - rekao nam je Kapor, a Nikolina se nadovezala na njegovu priču.

Kliknite OVDE za još slika iz doma Saše Kapora i Nikoline!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan