VESNA ČIPČIĆ - PORODIČNA KUĆA U BEOGRADU: pogledajte elegantan dom u carstvu uspomena srpske glumice (FOTO)

Vesna Čipčić je glumica koju srpska publika obožava da gleda u predstavama i serijama, a evo kako izgleda njen porodični dom na Vračaru!

VESNA ČIPČIĆ - PORODIČNA KUĆA U BEOGRADU: pogledajte elegantan dom u carstvu uspomena srpske glumice (FOTO) Foto:Vladimir Šporčić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Iza vrata svog velelepnog doma naša legendarna glumica Vesna Čipčić evocira uspomene na poslednje dane s majkom pre nego što su se prošle jeseni zauvek rastale, priča o svom odnosu s decom i objašnjava zašto nije talentovana za brak, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase (FOTO)

Kada se kroči iza velike metalne kapije koja prostrano dvorište glumice Vesne Čipčić (61) odvaja od žamora jedne prometne ulice na Vračaru, između brojnih biljaka koje se još stameno opiru prvoj jesenjoj hladnoći otkriva se put ka ulazu u njenu prostranu kuću. Zubato oktobarsko sunce obasjava belu fasadu ukrašenu zelenim žaluzinama dok nas na pragu dočekuje nasmejano lice domaćice, a u unutrašnjosti doma opojan miris jednog od brojnih vojvođanskih specijaliteta koji se podrazumevaju na njenoj trpezi. 

- U mojoj kući gotovo se svakodnevno prčka po šerpicama. To mi je ostalo još iz roditeljskog doma, a takav je i red. Kod mene se još i više mlati varjačom – počinje priču Vesna.

Inače, otkako se pre skoro osam godina razvela od kolege Aleksandra Alača, u kući je ostala da živi s decom, ćerkom Anjom (26) koja je krenula maminim stopama, i sinom Ivanom (20).

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE U FANTASTIČAN LUKSUZNI STAN U RUSIJI: evo kako Rusi zamišljaju dom za novi milenijum (FOTO)

- Retki su trenuci kada smo svi na okupu. Anja sa svojom drugaricom živi u potkrovlju gde vode svoje domaćinstvo, a Ivan ima svoj deo – nastavlja glumica kojoj je jesen u neku ruku označila i povratak u dom. Dobar deo leta provela je na brojnim putovanjima, a sada u pauzama svoje posvećenosti pozorištu lagano pravi planove za zimu.

Kliknite OVDE za još slika i priča iz doma Vesne Čipčić!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan