SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase (FOTO)

Suzana Mančić je jedna od najpoznatijih TV voditeljki, a evo kako izgleda njen stan u centru Beograda!

SUZANA MANČIĆ ŽIVI U RASKOŠNOM STANU U CENTRU BEOGRADA: zavirite u luksuzan dom TV voditeljke sa 3 terase  (FOTO) Foto: Marina Lopičić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Kada se posle brojnih selidbi skrasila u strogom centru Beograda, voditeljka Suzana Mančić pronašla je pravo mesto za život u kom je svaki kutak oplemenjen brojnim uspomenama i predmetima vrednim pažnje, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: NINA BADRIĆ IMA DVA ELEGANTNA STANA: evo kako izgleda dom popularne pevačice u Zagrebu i na Hvaru (FOTO)

U samom centru grada, u zgradi koja se nalazi tik pored Beograđanke, živi jedna od najpoznatijih voditeljki Suzana Mančić (61), koja se u Ulicu kneza Miloša doselila pre više od jedne decenije.

Žamor i buka, karakteristični za ovaj deo Beograda, prisutni su tokom celog dana, ali to ne smeta čuvenoj "loto" devojci jer se privikla na gužvu i haos. Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promeni u njemu.

"Ima i prednosti i mana živeti u centru grada. Ulica kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica prestonice."

"Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovde, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba", s osmehom priča voditeljka.

Kliknite OVDE za nastavak teksta i slika iz stana Suzane Mančić!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan