BALI-BEG I FAHRIJE SELE SE U LUKSUZNU VILU: zavirite u porodični dom najlepšeg turskog para (FOTO)

Bali-beg ispunjava svaku želju lepoj supruzi Fahrije, a ovoga puta je iznajmio četvorospratnu vilu! Da li će se poznati turski par uskoro ostvariti u ulozi roditelja?

BALI-BEG I FAHRIJE SELE SE U LUKSUZNU VILU: zavirite u porodični dom najlepšeg turskog para (FOTO) Foto: Youtube/Printscreen

Tokom priprema svadbe mladih turskih zveda Buraka Ozčivita, markantnog  Bali-bega iz "Sulejmana Veličanstvenog" koji je očarao sve žene na Balkanu, i Fahrije Evdžen, Lejle iz serije "Kad lišće pada", u medijima je počelo da se piše kako zaljubljeni mladoženja sve nevestine snove pretvara u stvarnost.

A nakon onog što je uradio ovih dana, to je, definitivno, postalo nesporna činjenica. 

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA TV VODITELJKA ŽIVI U LUKSUZNOM STANU: skupocene šolje i Merlin Monro u domu voditeljke Aleksandre Ivanović (FOTO)

Čime je to zgodni brka još jednom osvojio srce svoje žene i očarao sve obožavateljke?

Time što svoju dragu poznaje u dušu i što joj priređuje divna iznenađenja koja je usrećuju.

Naime, nakon venčanja 29. juna 2017. godine par se uselio u Fahrijin devojački stan, zbog čega su Buraka mnogi zadirkivali da je prizetko. No, ovih dana glumac je iznajmio četvorospratnu vilu s vrtom i bazenom u šumovitoj oblasti Bejkoz na azijskoj strani, za koju mesečna najmnina iznosi oko 6.000 evra.

Da li Bali-beg i Fahrije čekaju bebu i još slika njihovog novog doma pogledajte OVDE!
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan