KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča (FOTO)

Istorijska kuća iz 1920. godine se nalazi u Majamiju sa pogledom na more.

KAD DIZAJNIRA SLAVNI KELVIN KLAJN: Jedinstveni dom na obali Majami Biča (FOTO) Foto: Profimedia

Čuveni kreator Kelvin Klajn je svoju kuću opisao kao svetilište pored vode, jer veličanstvena kuća ima svoj dok i impresivni bazen okružen bambusima sa otvorenim pogledom na zaliv, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković kupio stan s pogledom na okean: evo kako izgleda njegov luksuzni dom u Majamiju (FOTO)

Ukupna površina kuće je oko 540 kvadratnih metara i ima pet spavaćih soba, pet apartmana, dva kupatila i dve garaže. Dizajnerov dom je opremljen predivnim, elegantnim nameštajem i mnoštvom antikviteta. 

Ova kuća je savremena sa sjajnim dizajnom i lokacijom koji su je učinili jednom od najlepših na obali Majamija. Ona pruža privatnost i uživanje u modernom i elegantnom enterijeru, kao i jednostavnom i prelepom vrtu.

PROČITAJTE JOŠ: 25 najlepših bazena ispred luksuznih kuća: evo kako izgleda carstvo za plivanje i uživanje u jednom dvorištu (FOTO)

Kultni dizajner ovu kuću mahom opremio nameštajem slavnog Belgijanca Aksela Vervordta i on je prodat zajedno s kućom u februaru 2017. godine. Cena je  skočila u odnosu na prvi zahtev - u 2010. godini tražio je 6 miliona, a na kraju je Klajn uspeo da dobije čak 13 miliona dolara!

Tekst: Marija Ivoš

Izvor: Lepa i Srećna

KLIKNITE NA SLIKU DA LISTATE GALERIJU!


 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan