Zavirite u prostranu kuću ćerke Donalda Trampa: jednostavan i autentičan stil u porodičnom domu Ivanke Tramp (FOTO + VIDEO)

Svi žele da vide u kakvoj kući živi ćerka Donalda Trampa, a ono što su otkrili sve je iznenadilo! Pogledajte porodičnu kuću kojoj se dive milioni...

Zavirite u prostranu kuću ćerke Donalda Trampa: jednostavan i autentičan stil u porodičnom domu Ivanke Tramp (FOTO + VIDEO) Foto: Instagram
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Ivanka Tramp, naslednica predsednika Amerike Donalda Trampa, aktivna je na društvenim mrežama, a njene objave redovno prati više miliona ljudi!

Ivanka ne živi više sa  svojim ocem, ali njen prostran porodični dom svakako izgleda kao kuća stvorena za predsednikovu ćerku, piše Lepa & srećna.

Ivanka u raskošnom domu živi sa suprugom Džaredom Kušnerom sa kojim je u braku od 2009. godine, a uređenje njihovog doma oduševilo je sve ljubitelje unikatnih detalja u jednostavnom enterijeru.

PROČITAJTE JOŠ: Novi američki predsednik već promenio izgled Ovalne sobe: kakve zavese, tepih i sofe je tražio Donald Tramp (FOTO)

Slike Ivankinog doma inspirisale su njene pratioce, pa su su tako mnogi komentarisali porodičnu fotografiju iz salona. Ono što je svima privuklo pažnju jeste stilski nameštaj i predivan kamin.

KAKO IZGLEDA DNEVNA I DEČIJA SOBA U DOMU IVANKE TRAMP POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan