DOMOVI SLAVNIH: zavirite u apartman Vilijama i Kejt Midlton u Kensingtonskoj palati (FOTO)

Prvi put imamo priliku da zavirimo u dom Vilijama i Kejt u stanu 1A u okviru Kensingtonske palate u Londonu. I odmah vam prenosimo utiske...

DOMOVI SLAVNIH: zavirite u apartman Vilijama i Kejt Midlton u Kensingtonskoj palati (FOTO) Foto: Instagram
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Prilikom proslave 90. rođendana kraljice Elizabete, kada je američki predsednik Barak Obama sa suprugom Mišel posetio je Veliku Britaniju, došao je u goste i mladom bračnom paru - Vilijamu i Kejt.

Susretu je prisustvovao i princ Hari, a kako su fotografije objavljene na Tviter nalogu Kensingtonske palate, munjevitom brzinom su obišle svet.

Najviše pažnje, naravno, privukao je mali princ Džordž koji - mada već spreman za spavanje - nije hteo da propusti susret sa američkim predsednikom. On je u centru pažnje na slikama, ali mnoge je zanimalo i kako je uređena dnevna soba u kojoj vojvoda i vojvotkinja od Kembridža primaju goste i provode dan. 

Prvi utisak je da brojni detalji govore puno o mladom paru. Uz masivne bele sofe i fotelje, Kejt je očigledno želela da udobnost bude na prvom mestu. Zato su, čak i tokom posete najviših gostiju, bogati jastuci u prvom planu - čak je i klupski sto sinonim udobnosti jer je u pitanju takozvani "puf klub sto". Na njemu vam neće promaći još jedan sentimentalan detalj - igračka koju su Obamini poklonili princezi Šarloti nije tek bilo koji plišani pas, već verna imitacija slavnog Boa iz Bele kuće. 

Tu je još jedna dragocena igračka - drveni jahaći konjić koji je princ Džordž dobio iz Vašingtona na poklon, a ova poseta bila je prilika da se zahvali predsedniku Obami.

Toplu porodičnu atmosferu dopunjavaju brojne fotografije na policama i stočićima - na njima su Vilijam i Kejt, i to od studentskih dana, preko uspomena sa odmora, sve do danas.

Medije i britansku javnost osvojilo je i to što sve slike deluju spontano - nema jakog fotografskog osvetljenja, već su ispunjene nežnim svetlom ambijentalnih lampi. Prebrojaćete ih čak šest i to samo na jednoj strani dnevne sobe, što znači da su u njima nisu previše jake sijalice - još jedan trik koji ćete možda želeti da kopirate.

FOTOGRAFIJE APARTMANA VILIJAMA I KEJT U KENSINGTONSKOJ PALATI POGLEDAJTE U GALERIJI!

 

The Duchess and Prince Harry chat with the First Lady before dinner at Kensington Palace

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 22, 2016 at 12:03pm PDT

 

PROČITAJTE JOŠ: 5 miliona evra za renoviranje kraljevskog apartmana, princ Vilijam i Kejt Midlton sami kupuju nameštaj

Dom je oplemenjen cvećem, umetničkim slikama i knjigama, a kompletna kompozicija apartmana sa detaljima i nameštajem je simetrična i uravnotežena. Uz prozore su postavljene udobne klupice - očit znak da se i tu rado sedi i uživa u pogledu.

 

 

The Duke chats with the President of the United States before dinner at Kensington Palace

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Apr 22, 2016 at 12:02pm PDT

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan