Domovi slavnih: Monika Seleš prodaje imanje sa teniskim terenom na Floridi

Ogromno imanje sa teniskim teniskim terenom, bazenom i luksuznim enterijerom Monika Seleš već godinama pokušava da proda. Imate priluku da pogledate kuću koja će vas ostaviti bez teksta...

Domovi slavnih: Monika Seleš prodaje imanje sa teniskim terenom na Floridi Foro: Profimedia, Sothebysrealty / Monika Seles
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Već godinama unazad, slavna teniserka Monika Seleš, pokušava da proda luksuznu kuću u Floridi, međutim zainteresovanih milionera nema. Iako nas je na prvi pogled osvojila predivnim imanjem, tenskim terenom, bazenom i elegantni, enterijerom, izgleda da bogataši širom sveta traže nešto drugačije.

VIŠE: Domovi slavnih: zavirite u pariski stan velike modne kreatorke Koko Šanel

Za nešto manje od 2 miliona dolara Monika nudi svoj dom, a zbog čega želi da proda prelepo imanje još uvek nije poznato. Budući vlasnici mogu uživati u 5 spavaćih soba, predivnoj rustičnoj kuhinji, kao i u ogromnoj dnevnoj sobi. Za potpuno opuštanje tu je sauna, a za treniranje teretana.

Foto: Sothebysrealty

Bivša teniserska zvezda je nedavno priznala i da se godinama borila sa poremećajem u ishrani. O tome nešto više pročitajte ovde.

Uživajte u razgledanju galerije i divnim slikama koje slede.
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan