5 fantastičnih kuhinja klasičnog dizajna

Tradicionalne i klasične kuhinje najpre nas vrate u detinjstvo i nema domaćice koja ne želi da kuva u jednoj toploj atmosferi koju nam one pružaju. Zato pogledajte 5 prelepih kuhinja koje su zadržale svoj klasičan dizajn, ali se i prilagodile modernijim vremenima...

5 fantastičnih kuhinja klasičnog dizajna Foto: Promo / Marya.ru, Yuramax, Жданов Евгений

Velike, raskošne, drvene i tople! Prve reči koje nam se javljaju kad ugledamo tradicionalne kuhinje. Bez obzira na to da li vam je dom uređen modernim nameštajem i stvarima, kada je kuhinja u pitanju svako želi da tu bude prijatno mesto za celu porodicu.

Naročito ako dosta vremena provodite pripremajući savršene obroke, sigurno ćete želeti da ona bude što prijatnija i funkcionalnija.

Više: 6 najlepših rustičnih kuhinja

Pogledajte pet prelepih kuhinja koje su zadržale svoj klasičan dizajn i uklopile moderne detalje.

Kuhinja broj 1: Klasična u boji drveta je najčešći izbor modernih domaćica koje žele da zadrže duh nekih ranijih vremena.

Kuhinja broj 2: Za nešto smelije, unesite boje u svoj dom i moderniji dizajn. Zelena, koja asocira na prirodu i daje toplu atmosferu je sjajan izbor.

Kuhinja broj 3: Jednostavna, bela, klasična niakda neće izaći iz mode! Sa ovim izborom nikako ne možete pogrešiti.

Kuhinja broj 4: Ovu kuhinju ne možete a da ne volite! U dve nežne boje, vintidž stilu i neobičnim elementima, pravi je izbor za romantične domaćice.

Kuhinja broj 5: Još jedna klasična bela, ali sa modernijim detaljima u kombinaciji sa crnom radnom površinom! Preporuka za domove koje žele da uklope tradicionalan i moderan dizajn.

Izvor: Lisa / Moj stan
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan