Kako napraviti topao porodičan kutak za mladi bračni par sa detetom

Malo prostora, a mnogo želja! Pitate se kako urediti stan za porodicu sa malim detetom tako da svi imaju kutak za sebe. Australijski arhitekta ima odgovor na ovo pitanje...

Kako napraviti topao porodičan kutak za mladi bračni par sa detetom Foto: Promo / Clarecousin
Prelistajte galeriju   »

Nimalo lak zadatak nije imao arhitektonski tim „Clare Cousins Architects” iz Austraije da pretvori mali prostor za jednu osobu u udoban prostor za tročlanu porodicu.

Par koji je čekao bebu, želeo je sopstvenu spavaću sobu, ali i prostor za igru i spavanje njihovog mališana. 

Arhitekte su razmišljale u smeru da što manje prostora iskoriste za spavaće sobe, a maksimalno za ostatak enterijera. Zato su od drveta napravili orman i policu koja se odlično uklapa uz enterijer i unutar plakara smestili bračni krevet, Jednostavno, udobno i izuzetno praktično!

Više: Kako najbolje urediti trosoban stan za porodicu sa detetom

Dečija soba je napravljena iznad plakara i do nje se stiže drvenim stepenicama. Veliki prostor oslobođen je za kuhinju i dnevnu sobu, tako da se dete neometano može igrati po celom stanu.

Više: Prizemna porodična kuća sa velikom terasom

Ono što je posebno zanimljivo je kvalitetno drvo upotrebljeno u građi tako da enterijer podseća na japanski stil. U galeriji pogledajte sve detalje iz ovog apartmana i možda dobijete inspiraciju za nešto slično.

Izvor: Lisa / Moj stan
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan