Udoban život u 16 kvadrata: savršeno organizovan prostor u jednoj pariskoj garsonjeri

Garsonjera od 16 kvadrata i komfor možda nam do sada nisu slagali jedno s drugim, međutim uz odlične savete dizajnera pogledajte kako možete moderno opremiti svoj mali prostor i pritom uživati u njemu...

Udoban život u 16 kvadrata: savršeno organizovan prostor u jednoj pariskoj garsonjeri Foto: Promo / Julienabucet
Prelistajte galeriju   »

Francuski arhitektonski tim, Džuli Nabucet i Mark Baillargeon, došli su na ideju da projektuju mali, ali udoban apartman u Parizu kakav bi priličan broj ljudi sebi mogao da priušti, s obzirom na to da ovaj grad važi za jedan od najskupljih kada je u pitanju stanovanje. Odličnim idejama uspeli su da naprave komforan apartman u samo 16 kvadrata.

Više: Pogledajte jedan pariski apartman od samo 8 kvadrata

U ovom stanu ima mesta za spavanje, trpezariju, mini radni kutak, pa čak i da ugostite najavljene goste. Kako je to moguće? Arhitekte su objasnile da u mali prostorima morate osmisliti komade nameštaja koji će biti multifunkcionalni.

Više: Savršena retro garsonjera od 25 kvadrata

Sofa koja se razvlači u udoban veliki krevet, ali se po potrebi uvlači i ostavlja dosta prostora, male stepenice koje služe kao fioke i praktične police koje mogu primiti sve neophodne sitnice su osnovne ideje arhitektonskog tima.

Odlična ideja za garsonjere je da trpezarijski sto bude poput šanka jer ne zauzima mnogo prostora, a i izuzetno je moderan. Bez nereda, udobno, lepo i moderno, složićete se da je ovaj mali apartman idealno mesto za život. U galeriji vas čekaju slike ove funkcionalne i moderne garsonjere.

Izvor: Lisa / Moj stan
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan