5 načina da osvežite svoju dnevnu sobu šik detaljima

Ako se centar vaše dnevne sobe sveo na udobnu sofu i televizor, vreme je za akciju! S obzirom na to da u dnevnom boravku porodica provodi najveći deo svog slobodnog vremena, učinite je modernom i prijatnom šik detaljima...

Osvežite zidove neobičnim slikama

Prazni zidovi u svetlom enterijeru deluju sterilno i pusto, zato je neophodno upotpuniti nekom šarenom slikom i muralom. Uz dobru sliku, dodatni detalji vam nisu potrebni. Ukoliko imate svetliju garnituru izaberite neko veselo i šareno umetničko delo.

Ovde pogledajte kako muralom možete promeniti enterijer.

Osvežite garnituru jastucima šarenih dezena 

Prazna garnitura kao i zid deluje pusto i neudobno, zato je obogatite jastucima neobičnog dezena i veselih boja. Nemojte se ograničiti na jastuke koje ste dobili uz sofu već osmislite sami i učinite svoje enterijer jedinstvenim. Ako imate sofu u neutralnoj boji, slobodno se igrajte i izaberite "šašave" dezene.

Ovde pogledajte zanimljive jastuke za sofe.

Izaberite neobičnu lampu

Nije dovoljna samo jedna sijalica da biste rekli kako vam je prostor osvetljen. Za ukusno uređen prostor potrebno je voditi računa i o detaljima kao što je odgovarajuća rasveta. Uz ostatak nameštaja izaberite lampu prijatnog svetla koje neće biti najjači izvor u sobi, ali odstupite od dosadašnjih pravila i nabavite neku neobičnog oblika.

Ovde pogledajte jednu neobičnu lampu koja se menja u skladu sa vašim raspoloženjem.

 

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan