5 načina da osvežite svoju dnevnu sobu šik detaljima

Ako se centar vaše dnevne sobe sveo na udobnu sofu i televizor, vreme je za akciju! S obzirom na to da u dnevnom boravku porodica provodi najveći deo svog slobodnog vremena, učinite je modernom i prijatnom šik detaljima...

5 načina da osvežite svoju dnevnu sobu šik detaljima Foto: Profimedia

Pre nego što počnete uređenje bilo koje prostorije, izaberite odgovarajuću boju zidova i sofe pa u skladu sa tim nijansama planirajte dekoraciju.

Predlažemo svetlije nijanse kako bi šarenim detaljima i elementima razbili monotoniju i učinili svoj dnevni boravak idealnim mestom za opuštanje i uživanje. Evo naših pet načina kako da osvežite svoj omiljeni boravak za opuštanje:

 

 

Izaberite novu zavesu, u svetloj i neutralnoj boji sa zanimljivim detaljima

Vašem dnevnom boravku neophodna je svetlost zato izaberite zavese u svetlijoj boji koje će vas delimično zaštiti sunčevih zraka, ali i uneti dovoljno svetla u prostoriju.

Ovde pogledajte 7 jedinstvenih zavesa.

Izaberite neobičan stočić za kafu

Posle terase ili bašte, omiljeno mesto za ispijanje kafe uz omiljenu seriju i film je dnevna soba. Zato priuštite sebi moderan i neobičan sto za kafu koji će ulepšati vaš dnevni kutak. Na tržištu su u ponudi neobični modeli od drveta i stakla koji se odlično uklapaju uz skoro svaki enterijer.

Ovde pogledajte jedan futuristički sto za kafu.

Na sledećoj strani pročitajte još tri načina da ulepšate svoj dnevni boravak.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan