Neobična seoska kuća sa elementima modernog dizajna

Ljubitelje sela, prirode i životinja obradovaće projekat koji sledi, jer je i sam naručilac ove kuće želeo dom koji je inspirisan seoskim životom...

Neobična seoska kuća sa elementima modernog dizajna Foto: Promo / Benjaminoliverad
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Neobrađeni unutrašnji zidovi i eksterijer u boji cigle koji podseća na engleske farmerske kuće samo su neki od zanimljivih detalja koji krase ovaj seoski dom.

Ono što ne može da se izostavi je i neobična terasa, a posebno dekorativni stubovi u obliku slova Y.

Kada bolje zavirimo u unutrašnjost  kuće, uočićemo da se dizajnerski tim pobrinuo da osim rustike ubaci i neki moderni element i time napravi sjajan balans.

Trpezarijski sto krase danas tako moderne talpe (neokrajčene daske) koje su se sjajno uklopile u enterijer, dok je dnevni boravak ograđen pregradnim zidom i čine ga zanimljivi detalji poput male gitare ili dekorativnih farmerskih elemenata.

U ovom domu nema mesta za tepihe, jer su podovi savršeno obrađeni i bilo kakav drugi detalj bio bi višak, a nama je posebnu pažnju privukao ogroman starinski krevet u kome je sigurno odmor vrhunski. U kupatilu dominira moderni dizajn, što je odličan kontrast rustici koja preovladava u većim prostorijama.

Ovaj seoski dom je ujedno i prvi projekat američkog arhitekte Bendžamina Olivera koji ga je uredio sa vizijom i željama svog klijenta ljubitelja konja. U galeriji možete pogledati slike ove neobične farmerske kuće.

Spomenka Marić

Izvor: Lisa / Moj stan
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan