Moderan dvosoban stan u pastelnim nijansama

Kada želimo da vas obradujemo zanimljivim dizajnerskim rešenjima mi pogledamo kako to radi ruski arhitektonski tim "Svoya studio" i uvek pronađemo perfektne ideje koje možete primeniti u svom domu…

Moderan dvosoban stan u pastelnim nijansama Foto: Promo / Svoya-studio
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Urediti dvosoban stan mnogi će pomisliti da i nije tako teško jer se ipak radi o ne tako velikom enterijeru. Međutim, kada je ideja mnogo, a prostora malo, nastaje problem. Mi vam savetujemo da odaberete prave komade nameštaja i unesete par zanimljivih ideja, tako da veći od ovog prostora neće vam ni biti potreban.

U stanu koji vam predstavljamo akcenat nije stavljen na centralne prostorije, iako su i one ukusno uređene sa pravilno odaranim detaljima.

Kao i u svojim prethodnim projektima ovog ruskog tima vladaju nežne pastelne boje i zanimljivi lusteri. Poneki detalj stavljen je na policu i ovde nema mesta velikom broju sitnica koji će vam samo skupljati prašinu.

Ono što je nama privuklo posebnu pažnju je spavaća soba uređena u nežno plavoj boji sa sitnicama koje ćete sigurno poželeti da iskopirate za svoj kutak u kome se odmarate.

Ovde pogledajte kako najbolje urediti mladalački prostor.

Iznad kreveta lampa u obliku oblaka i neobična polica koja je rezervisana za sva omiljena kniževna izdanja su detalji koji se odlično uklapaju uz enterijer spavaće sobe. Za više detalja predlažemo da zavirite u našu galeriju slika koja sledi.

 
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan