Mini kuhinja u komodi: svi kuhinjski elementi u dva kvadrata

Dizajneri i proizvođači nameštaja kao da obožavaju da se igraju s nama pa nam nude komade kojima teško možemo odoleti. Sigurni smo da će vas oduševiti sledeći praktičan kuhinjski element...

Mini kuhinja u komodi: svi kuhinjski elementi u dva kvadrata Foto: Promo / Kitchoo
Prelistajte galeriju   »

Švajcarska kompanija "Kitchoo" koja se bavi proizvodnjom nameštaja za kuhinju i kupatilo ističe da svi njihovi proizvodi imaju neku svoju priču i da kupci ne mogu poverovati da tako na prvi pogled običan element ustvari predstavlja zanimljivo dizajnersko rešenje.

Kuhinja K1 na prvi pogled izgleda kao obični drveni nameštaj sa sudoperom dve ringle, ali se spuštanjem drvene ploče ova slatka sudopera pretvara u komodu za odlaganje raznih sitnica.

Sigurno smo vas već zaintrigirali, ali to nije sve. Ako ste radoznali i otvorite sve fioke saznaćete da se u ovom minijaturnom komadu nameštaja krije frižider kao i kanta za đubre. Idealna je za vikendice i garsonjere jer zauzima tako malo prostora, a tako puno mogućnosti nudi.

Ovde pročitajte kako je kuvati u "nevidljivoj" kuhinji.

Ukoliko ste ljubitelj rustike, za vas smo pripremili 6 najlepših rustičnih kuhinja koje možete pogledati ovde. Predlažemo da pogledate video i slike u galeriji i da se uverite u sve mogućnosti ove mini kuhinje.
slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan