PROMENITE ADRESU BEZ STRESA I FRKE: poslušajte savete stručnjaka i preselite se za čas

Sam prelazak iz jednog u drugi životni prostor može biti izuzetno stresan, naročito ako vas za vaš bivši stan vezuju lepe uspomene. Novo okruženje je sinonim za nove početke, i zato se potrudite da u njega krenete sa što manje nerviranja oko preseljenja.

PROMENITE ADRESU BEZ STRESA I FRKE: poslušajte savete stručnjaka i preselite se za čas Foto: Shutterstock

Kako se onda uspešno preseliti? Sve što vam je potrebno jeste strpljenje i jako dobra organizacija. Stoga, dajemo vam nekoliko dobrih saveta kako da se preselite, a da ne ostanete bez živaca.

Organizujte se na vreme i pravite liste

Verovatno ste primetili da ljudi koji rade u agencijama za prevoz i seljenje stalno sa sobom nose određene liste. Pravljenje lista je najbolji način da ništa ne zaboravite i da tačno znate u kom trenutku ste koliko toga odradili.

Sa organizacijom selidbe treba početi blagovremeno, jer ćete se naći u haosu ako se budete pakovali par dana pre nego što treba da napustite stan. Tada se vaše stvari najlakše izgubiti ili polomiti.

Zato čak i mesec dana pre seljenja, napravite listu svega onog šta treba spakovati, na koja mesta treba pogledati i šta sve treba učiniti pre selidbe.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan